Menu week 1: vegetarisch

Een nieuw jaar, een nieuwe maand en weer een nieuw weekmenu. Voor Kerst heb ik het boek 'De groene bakplaat' van Rukmini Iyer gekregen en ik was zo enthousiast dat ik er meteen een hele week uit gekookt heb. Op donderdag had ik even geen zin om te koken, dus besloten we om een pizza te bestellen. Maar om wel in het vegetarische menu te blijven, bestelden we pizza bij Vegitalian. Binnenkort zal ik een recensie schrijven over wat mijn ervaringen zijn met de recepten.

Weekmenu
  • Zaterdag: Cannelinibonenfalafel met aardappelpartjes

  • Zondag: Paddenstoelen in rode wijn met kaasscones

  • Maandag: Tamarinde spruitjes met pinda's en sjalotjes

  • Dinsdag: Gerookte tofu met venkel, paksoi en sat√©dressing

  • Woensdag: Salade van rode kool met appel, rozijnen en knoflookcroutons

  • Donderdag: Een halve kleine spicy Pumpkin met burrata en een halve 4 kazen pizza van Vegitalian

  • Vrijdag: Zoete aardappeltajine met pastinaak en dadels