Omelet met Indiase twist

09 april 2020

1 persoon

Liever een hartig ontbijtje vandaag? Probeer deze omelet met Indiase twist.

Ingrediënten

  • 2 eieren

  • 1 eiwit

  • 50 g spinazie

  • 75 g cherrytomaatjes

  • halve rode ui

  • 1 el garam masala kruiden

  • 1 tl kurkuma

  • 1 tl komijn

Bereidingswijze

  • Klop met een mixer de eieren, het eiwit en de kruiden luchtig.

  • Snijd de ui in halve ringen en halveer de tomaatjes.

  • Zet een koekenpan op het vuur en vet in met olie of boter. Bak hierin de ui, spinazie en tomaatjes.

  • Schenk de luchtig geklopte eieren in de pan. Zorg dat de pan een goede antiaanbaklaag of goed ingevet is. Bak het ei gaat met een deksel op de pan.

  • Wanneer de bovenkant van het ei er droog uitziet, vouw je het ei dubbel.

  • Serveer met wat verse chilipeper en koriander. Ook lekker met een vers sneetje brood.