Mango ontbijttaartje

16 april 2020

2 personen

Ontbijten met een taartje met mango. Helemaal voor jezelf of om te delen met z'n tweeën. Wat een feest!

Ingrediënten

Bodem

  • 15 g roomboter

  • 20 g kokosmee

  • 0,5 ei

Vulling

  • 1 el agavesiroop

  • 100 g mango

  • 150 g kwark

  • 1 tl gelatine poeder

Bereidingswijze

Bodem

  • Verwarm de oven voor op 160°C.

  • Bekleed een taartvorm van 10-12 cm doorsnede met bakpapier en vet in met kokosolie.

  • Wel de gelatine poeder met 3 tl water.

  • Meng alle ingrediënten voor de bodem in een kom.

  • Doe het beslag in de taartvorm en druk aan.

  • Zet dit voor 15 minuten in de oven.

Vulling

  • Pureer de mango.

  • Verwarm de kwark met de mango in een pannetje met de gewelde gelatine en 1 el agavesiroop. Als de gelatine helemaal is gesmolten schenk je de kwark in de taartvorm.

  • Laat nu een nachtje in de koelkast stollen, zodat je in de ochtend een heerlijk ontbijtje hebt.

  • Voor de extra lekker versier je het taartje mooi met nog wat mango bovenop.